Felfoghatatlan tragédia! Halálra gázolták a Franciaországban nomád életet élő, ökrös szekerével világot járó Gecse Balázs Gergőt! Bosszantó ami vele történt: - Nyugodjon békében! Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!


Párizs – Franciaország délkeleti részén vasárnap reggel halálra gázolták az itthon is ismert Gecse Balázs Gergőt, aki Magyarország bejárása után úgy döntött, ökrös szekerével nekivág a nagyvilágnak.


A baleset reggel fél 9 körül történt a Villard-Bonnot közelében futó 165-ös út egyik kanyarjában – írta honlapján a Le Dauphiné című regionális francia napilap.

A 32 éves, nomád életet élő fiatalember kutyája és négy szarvasmarhája társaságában bandukolt, amikor egy szemből jövő autós elütötte.

A jármű 90 éves sofőrje állítása szerint nem látta a szekere mellett, az úttest belső oldalán baktató Gecsét, mert elvakította a napfény.


A móri születésű fiatalember életét a helyszínre érkező mentők sem tudták megmenteni. Nyugodjon Békében lelke! Mély együttérzésünk a családjának! Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!