FRISS! Aggasztó hír: nagyon rossz állapotban van az ország legendás színésze és nyomorog. Ezeket a szívhez szóló sorokat üzeni most mindeninek:


Egyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni.


Szilágyi István egészségi állapota egyre rosszabb: hályog van a szemén, februárban pedig egy esés miatt került kórházba, melynek következtében letört a csípőjéből egy darab. Azóta nem képes csak járókerettel járni, de napjai nagy részté egy fotelben ülve tölti. Fiuk, Péter próbál segíteni nekik anyagilag is, de nehéz helyzetben vannak.

Szilágyi István már mozogni is alig tud.

“Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk.


Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát a M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni.Édesapám nehezen mozog, sokszor csak kis híja van annak, hogy nem esik el, a legkisebb dolgok is nagyon leterhelik. Segítség nélkül nem tudom majd ellátni őket. Ezért gondoltam rá, hogy kellene egy ápoló melléjük. Persze, ilyesmire nincs pénzünk.Egy ismerősöm azt is felvetette, hogy otthonba kellene menniük, de arra még akkor sem akarok gondolni, ha nincs más megoldás” – mondta a Blikknek Péter. Szilágyi István is is megszólalt: próbálja ellátni magát. “Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem, eljárt felettem is az idő vasfoga. Bárcsak sok dolgot másként csináltam volna.. ezért én azt mondom, hogy mindenki csak egyszer él, használja azt ki a legjobban és minden kínálkozó lehetőséget ragadjon meg, amit hoz az élet. Bár én is így tettem volna..” – mondta szomorúan a színész.
Forrás: Life.hu