FRISS! Borzalmas tragédia: Szabolcsi cigányok vertek halára egy ártatlan badacsonyi férfit! Mindössze EZ volt a "bűne" szegénynek! - Mégis mit érdemelnek az ilyen "emberek"?! Kérjük oszd meg, ha téged is felháborít!


Erre nincsenek szavak..
Szeptember 9-én 18 órától tartottak megemlékezést a brutális kegyetlenséggel agyonvert Havasi Csaba emlékére Badacsonyban, az Egry sétány és a Park utca kereszteződésénél levő parkolóban. 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka Badacsonyban két társaság tagjai között szóváltás alakult ki, mely dulakodásba torkollott és ennek során a fiatal borász életét vesztette az első rendőrségi hírek szerint, pedig tulajdonképpen szimplán agyonverték. 

A bűntény szombat hajnalban történt Badacsonyban, amikor egy társaság egy helyi parkolóban beszélgetett. Egy behajtani tilos tábla ellenére egy autó be akart hajtani a parkolóba, éppen oda, ahol a társaság diskurált, ez okozta a konfliktust, aminek hatására a járműből két cigány férfi pattant ki és kezdett azonnal önbíráskodásba. 


A cigányok a társaság egyik tagját kíméletlenül ütni kezdték, és a szemtanúk beszámolója szerint még akkor is rugdosták, amikor az már régen a földön feküdt a fájdalomtól. 

A bűncselekményt elkövető két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagbaszakadt cigány személygépkocsival menekülni próbált a helyszínről, az időközben kiérkező biztonsági szolgálat dolgozói azonban paprikasprayvel fújták le a menekülni próbáló gyilkos cigányokat, akik ennek következtében az árokba hajtottak. A rendőrök érkezéséig a biztonságiak tartották a tetteseket a helyszínen, miközben az áldozatot egy civilben lévő orvos és egy civilben lévő ápoló is megpróbálta újraéleszteni, de az életét már sem ők, sem túl későn érkező mentősök nem tudták megmenteni.


A rendőrök elfogták, majd előállították és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták őket ki. Ellenük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. A 29 éves, illetve a 34 éves cigányok letartóztatásának indítványozására 2018. szeptember 9-én előterjesztést tettek.


Az elhunyt balatonfüredi férfi kertészmérnök végzettségű volt, Zánkán egyéni vállalkozóként 16 hektáron művelt szőlőt.

Ismét cigányok áldozata lett egy magyar fiatalember és az eset kísértetiesen hasonlít az olaszliszkai gyilkosságra, mert a felajzott romák Csabát a barátnője szeme láttára verték és rugdosták agyon.

A gyilkosok kiléte még a rendőrség által nem került nyilvánosságra, de reméljük ez hamar megtörténik! Kérjük oszd meg, ha téged is felháborít, hogy ilyen megtörténhet (újra)!