FRISS! Döbbenet, ami kiszivárgott a népszerű színész halálának körülményeiről! Miért kellett ÍGY itt hagynia minket? Nyugodjon békében! Sokkoló ami kiderült:


Kiderült, mi okozhatta a Família Kft. egykori főszereplőjének halálát.


Tegnap délután rendőrök lepték el Ádám Tamás VII. kerületi otthonát, miután a színész fia holtan találta édesapját. Most újabb részletek láttak napvilágot rejtélyes halálesettel kapcsolatban.

A szomszédok elmondása szerint a kiérkező orvos már nem tudott segíteni Ádám Tamáson, csak a halál beálltát tudta megállapítani, majd nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, akik késő délutánig helyszíneltek.

A szomszédok úgy hallották az ott helyszínelő rendőröktől, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka. A hír a kollégáit és az egész médiát megrázta. Egyszerűen nem értik, mi történhetett vele.

Ádám Tamást sokan szerették szűkebb lakókörnyezetében, mindig vidám volt, mindenkihez volt néhány kedves szava.


A színész nevéhez rengeteg színházi és filmes alakítás fűződik, mégis1991-ben vált igazán ismertté, amikor főszerepet kapott a mára már kultikussá vált, az MTV-ben kilenc éven át futó Família Kft. című sorozatban. Ő alakította a családfő, dr. Szép Károly karakterét, Esztergályos Cecília férjét.

Ádám Tamás a 2000-es évek elején eltűnt a nyilvánosság elől, de rendszeresen játszott a Szegedi Nemzeti Színházban, és rendezőként többször is közreműködött a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Ádám Tamás hirtelen haláláról ismerősei, színésztársai nyilatkoztak a Borsnak. Xantus Barbara, aki a népszerű sorozatban is együtt játszott vele, azt mondta: nagyon klassz ember volt.
Forrás: origo