FRISS! Hajdú Péter élő adásban osztotta ki Vajna Tímeát és mondta el határozott véleményét. Állva tapsolták a hallgatók szavait! EZT sose gondoltuk volna róla.. Legyen kedves és egy megosztással fejezze ki az, aki egyetért szavaival!


Hajdú Pétert lehet szeretni, lehet nem szeretni, hiszen valljuk be, valóban egy megosztó média személyiségről van szó, azonban mostani kijelentésével, valószínűleg belopta magát mindenki szívébe.


Pétert a Kossuth Rádiónak adott egyik nyilatkozata közben kérdezték, hogy neki mégis mi a véleménye a napokban itthon zajló "celeb botrányról". Szavait nem rejtette véka alá, és olyanokat mondott, ami sokakat nagyon meglepett. A műsor végén volt olyan betelefonáló is, aki tapssal fejezte ki egyetértését Péter szavait illetően. A rádióadásban elhangzott szavait változtatás nélkül idézzük:

"Igen, sokan kérdezték már tőlem, hogy jómagam mit is szólok ahhoz az egészhez ami az országban napok óta folyik. Nem akarok nagyon belefolyni a vitába és igyekszem távol maradni ettől, politizálni meg végképp nem kívánok.


Egész egyszerűen annyit tudok mondani, és ez főleg Andy Vajna feleségét, Tímeát illeti, hogy aki ilyeneket mert kiejteni a száján, annak nem ebben az országban a helye. Nincs ezzel semmi baj, csak akkor nem kell itt élni, el lehet menni..!" - nyilatkozta a kérdésre kitérően komor hangvétellel Hajdú Péter. 

Ti mit gondoltok nyilatkozatáról? Legyen kedves és egy megosztással fejezze ki az, aki egyetért szavaival!