FRISS! Hosszú idő után most először szólalt meg súlyos szívműtétjét követően Boros Lajos! Megható, amit nyilatkozott: - Egy ❤-vel és pár biztató szóval támogassuk őt és mutassuk meg neki, hogy mennyire szorítunk érte!


Hosszas várakozási idő és több egészségi probléma leküzdése után a nyár végén végül megműtötték a 71 éves Boros Lajost. Információink szerint a beavatkozás ugyan sikeres volt, és az állapota is stabil a híres rádiósnak. 


Ám mindezek mellet jelenleg még nagyon gyenge és minden bizonnyal több hónapos rehabilitáció vár Boros Úrra.

Még az év elején derült ki, hogy komoly szívproblémákkal küzd a rádiósműsorvezető: kivizsgálások sora után megállapították, hogy két szívbillentyűjét is meg kell operálni.

"Az orvosom feltehetően hamarosan megműt, megjavítja a szívbillentyűmet, kitisztítja az elzáródott eret, és minden rendben lesz" – nyilatkozta korábban Lajos a rá váró műtétről. Hosszú ideig tolódott a beavatkozás, először orvosai azt mondták neki, híznia kell, később prosztatamegnagyobbodást állapítottak meg nála, egészen idáig kellett várnia műtétjére.

"Komolyan mondom, néha azt érzem, szórakozik velem a testem! Vagy valaki, valami. Vajon mit tud még kitalálni, amivel kínozhat?" – tette fel a költői kérdést Boros és viccelődve vallott arról, hogy nem aggódik az operáció sikere miatt. Ám ezek után kicsit komorabbra vette a magát és megható dolgokat nyilatkozott – Tényleg nem félek, mert mi történhet? Vagy minden rendben lesz, vagy nem. Ha el kell mennem erről a földről, akkor el kell mennem. Úgy érzem, akik számítanak nekem, azokért a tőlem telhető legtöbbet megtettem. A többi az isten dolga. Egyébként ez utóbbi eshetőségre is felkészültem, megvan a lista, hogy kit nem hívok meg a temetésemre. Én békével és megnyugvással tudnám itt hagyni ezt a világot.. - mondta a híres rádiós. 


A nem rég történt operáció sikerét barátja és kollégája, Voga János is megerősítette, aki a következőket mondta:

– Végre elvégezhették a régóta indokolt műtétet Lajoson. Most az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön, sok pihenésre van szüksége. Nincs is nála telefon, hogy senki ne zavarhassa – nyilatkozta barátja. Szerkesztőségünk is megkereste Vogát, ám nem akart nyilatkozni. Mint megtudtuk, hogy egykori kollégája, Bochkor Gábor (54) is próbálta elérni, ő is aggódik az állapota miatt.

Egyelőre további részleteket nem lehet tudni, orvosa is elhárította érdeklődésünket, Boros mobilja pedig megkeresésünkkor ki volt kapcsolva.

Mi a részünkről teljes felépülést és hosszú egészségben és örömökben gazdag életet kívánunk Boros Lajosnak! Ha ti is így gondoljátok akkor egy szívvel és pár biztató szóval támogassátok őt! Mutassuk meg neki, hogy mind mellette állunk!