FRISS! Keményen beszólt Zacher Gábor az egész magyar egészségügynek és az orvosoknak! Kínos amit kitálalt! Órák alatt ezrek osztották szavait! Figyeljétek mit mondott:


Ezt az állítást már ki kellett mondani! - Még inkább büszkék vagyunk rá, hogy ezt ő fogalmazta meg! Oszd meg, ha te is egyetértesz azzal amit mondott!


Zacher doktor talán az ország legismertebb orvosa, sok-sok éve szerepel már a sajtóban. Ezért is sokkolta az embereket, mikor kiderült: nem csupán felmondott a Honvédkórházban, de olyan őszinteséggel beszélt az orvostársadalomban uralkodó káoszról és a lehetetlen körülményekről, ami sokakat meglepett.
Zacher maga is arra való hivatkozással állt fel székéből, hogy ilyen körülmények közt nem tudja folytatni a munkát. A 24.hu szúrta ki Kadarkai Endre videointerjúját, amiben Zacher arról beszél, hogy a minimumhoz képest is mindössze hatvan százaléknyi orvos, ápoló dolgozik a kórházban, a műszerek pedig elavultak.


A legdurvább állítást azonban saját kollégáiról tette, amikor arról beszélt, hogy nyugaton már elismerik az orvosok hibáit, addig Magyarországon ilyen esetekben még mindig összezárnak és próbálják a szőnyeg alá söpörni a történteket. 'A magyar orvostársadalom a leggázabb a világon' - jelentette ki. Oszd meg ha te is egyetértesz azzal amit mondott!