FRISS! A leghíresebb osztrák kórházban 10 ezer eurós fizetéssel várják Zacher Gábor doktort. Itthon 300 ezerért dolgozott, kint tízszeresét kapja majd! - Van némi különbség, ugye?!


A legnívósabb osztrák kórházba is eljutott a hír, hogy Zacher doktort azonnali hatállyal felmondott.


Mint ismereteset Zacher doktor megfogalmazásában elmondta, hogy mi a probléma: "Hatalmas terhelés nehezedett a sürgősségi osztályra, leamortizálódott a felszerelés, olyan mennyiségű beteget kellett ellátni, amiért a személyügyi minimumfeltételek 60 százalékával egy centrum nem tud felelősséget vállalni.

„Szeretek itt dolgozni, de kénytelen voltam a döntést meghozni. Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy ilyen állományprobléma, ilyen felszerelésügyi gondok mellett a betegellátást folytassam"

Bárki aki valaha volt kórházban tapasztalhatja, hogy mik vannak a Magyar kórházakban. Türelmetlen ideges emberek, kígyózó sorok, több órás várakozás. Rengeteg elhunyt ember, akik többsége igazolhatóan azért hal meg, mert nem időben kap ellátást, vagy a túlterheltség miatt inkább haza küldik.. SZÉGYEN, hogy másra mennyi pénz van, az emberek ellátására meg semmi. Nem politizálni szeretnénk, de ha van pénz másra, akkor lehetne pénz az egészségügyre is..Mi kell hogy történjen, hogy a kormány végre lépjen és intézkedjen? Vagy az idősebb emberekben már nincs hasznuk, ezért nem érdekli őket, ha sorra hunynak el az elégtelen orvosi ellátás miatt?!


A Casa Hospital Ausztriában felajánlotta a doktor úrnak, hogy dolgozzon náluk, ahol havi 10 ezer eurós, kb 3 millió forintos fizetésért alkalmaznák őt.

Van némi különbség, ugye? Oszd meg, ha szerinted is felháborító ami ebben az országban folyik!