Gáspár Bea asszony megnyitotta éttermét. Rajta röhög a fél ország. - Mutatjuk mennyiért ehetsz te is egy szerény vacsorát nála:


Gáspár Bea lakáséteremben fogadja hamarosan vendégeit. Ötfogásos vacsorát fogyaszthat nála, extrákkal! De, hogy mik az extrák? Lentebb mutatjuk: 


Kiderült, hogy a vacsoraesten a vendégeket szórakoztató sztárvendég maga Győzike, s lányaik is a vendégek körül forognak majd.

Egyelőre havi egy borvacsorát terveznek 45 főre, de mivel 24 óra alatt betelt a létszám, lehet, hogy sűrűbben áll a tűzhely mögé Bea.

Így vezette fel saját magát Bea a honlapján: Sokan Gáspár Győző feleségeként ismernek a médiából, de most szeretném megmutatni egy másik, sokkal érdekesebb oldalamat is számotokra!

De akkor nézzük meg, azt amiért mindenki itt van, hogy mennyibe is kerül egy vacsora Beánál.. Kapaszkodjon meg mindenki! 16! ezer forint.. bizony..És hogy ezért mit kap az ember? Itt a menü:

Vendégváró – Magyaros Start
nógrádi tepertő és kolbász
tepertőkrém Bea módra
lecsóhabkrém
friss zöldségek és bodag (cigány kenyér)
Újházy Tyúkleves – Győző papa tyúkjából
Konfitált kacsa borsos káposztás nokedlivel, vörösboros sült almával
Desszertvariációk
Evelin kedvence Mézes Krémes
Virág kedvence Méteres Kalács
Győző kedvence Tiramisu
Gyömbéres Szorbet


Most abba ne menjünk bele, hogy a menüsort elkészíteni mennyibe kerülhet, mert nem sok közük van hozzá, de ez az ár irreálisnak tűnik! Mi a helyi étkezdében 2500 forintért eszünk svédasztalról, ahol 2 féle leves, 4 féle második és desszert is van.. Oké nem Bea asszony főzte, de ez is nagyon finom!

Szerinted sok a 16 ezer forint egy vacsoráért?! Itt a weboldal, ahol elő lehet vásárolni a vacsora jegyet.

Forrás: Ripost