Kicsordult a könnyünk attól, amit a hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja, Tamás üzent Szinetár Dórinak és mindenkinek, aki eddig segítette Őt! ❤ Ha téged is meghatottak sorai, kérjük támogasd őt egy megosztással!


Korábban már beszámoltunk arról a csodálatos kezdeményezésről, amit Szinetár Dóri és férje ajánlott fel a hajdúszoboszlói hármasikreknek és bátor édesapjuknak, Tamásnak. Erre az igazán emberséges tettre, a mai napon igencsak megható sorokkal reagált az édesapa.


"Nem szeretnék önismétlő lenni, de tiszta szívből és nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám és a kicsi Mira, Léna és Milánkámra az utóbbi időszakban. Külön Köszönöm a legutóbbi felajánlást a tehetséges Szinetár Dórinak és férjének. Remélem ebben az életben én is tudom majd valamilyen módon viszonozni ezt nekik és mindenkinek akik eddig segített rajtunk! 
Őszinte leszek, hatalmas erőt adtok és tudom, ha drága feleségem látja ezt odafentről biztosan jó érzéssel tölti el. 

Úgy gondolom nem én vagyok az egyedüli édesapa az országban, aki egyedül neveli gyermekeit.
Ezért is esik nagyon jól a támogatása mindenkinek, aki megtisztelt bizalmával és felajánlotta számunkra.
Nem adhatott volna nekem a Teremtő nagyobb fájdalmat, mint hogy elvette tőlem a kedvesem, de mégis hálával tartozom neki, hisz itt hagyta nekem ezt a három kis tündérkét!


Ők az Életem legnagyobb Kincsei és minden erőmmel azon leszek, hogy tisztességben felneveljem őket és évek múltával büszkén mondhassák rám, igen ez az én édesapám!"
Köszönöm még egyszer MINDENKINEK az eddigi segítségét, Bár tudom, ehhez kevesek a szavak, hogy kifejezzem mennyire hálás is vagyok mindenért."

Ha Tamás szavai téged is meghatottak, úgy kérjük oszd meg, jusson csak el minden kedves emberhez, aki eddig támogatta őt!