Könnyekig hatódtunk attól, amit Szinetár Dóri tesz a félárva hajdúszoboszlói hármasikrekért! Ha te is támogatod ebben, kérjük nyomj egy megosztást! Dóri, EMBER vagy a javából! ❤


Szívmelengető látni azt, ahogy az ország összefogott és a mai napig kiáll a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt hajdúszoboszlói édesanya három gyönyörű gyermekéért és kitartó, csupa szív édesapjukért, Tamásért.


Sorra érkeztek a felajánlások számukra, legyen az alapítvány, vagy magánember által felajánlott segítség. Nem kis szó, hogy a napokban maga Szinetár Dóra ajánlotta fel szíves segítségét, aki mint tapasztalt édesanya nagyon is tudja milyen terhet jelent a gyermeknevelés, pláne ha egy vagy kettőnél több gyermekről van szó. Szívig hatoló sorait egyenesen tőle idézzük:

"Mint aggódó, felelős és lelkiismeretes édesanya tavaly engem is nagyon meghatott (és meg is viselt), ami történt Tamással és három pici iker gyermekével. Senki nem érdemli ezt a sorstól.. Sokáig tanakodtunk férjemmel, hogy tudnánk segíteni, és mára arra a döntésre jutottunk, hogy felajánljuk adónk 10%-át a kicsiknek, még azok 18 évesek nem lesznek. Ezzel is támogatva a biztos és zavartalan anyagi körülményeket számukra, úgymint a bölcsi, óvoda és iskolakezdést! Szívből adjuk és remélem ezzel eredményesen hozzájárulhatunk a kicsik gondtalan felcseperedéséhez. 
Tiszta szívből, szeretettel."
Szinetár Dóri


Erre nincsenek megfelelő szavak.. Igazán nemes és nagylelkű felajánlás tett Dóri! Ha te is támogatod ebben, kérjük nyomj egy megosztást! Dóri, most is megmutattad EMBER vagy a javából! ❤ Az Isten áldjon téged és gyönyörű gyermekeidet!