Nem rég érkezett! Orbán Viktor bejelentette! Jön a nyugdíjemelés és óriási összegű nyugdíjprémiumot is kapnak még IDÉN a nyugdíjasok! Mutatjuk mekkora összegekre számíthatnak! Osszátok!


Jön a nyugdíjemelés és óriási összegű nyugdíjprémiumot is kapnak még IDÉN a nyugdíjasok!
Aki csak tudja ossza meg! Mutatjuk a részleteket: 


A miniszterelnök közlése szerint az Országgyűlés július 20-ig elfogadja az összes jogszabályt, amit megígértek, így az alaptörvény-módosítást és a “Stop Soros” törvényjavaslatot. Orbán Viktor azt is mondta, jövőre is garantálják a nyugdíjemelést és nyugdíjprémiumot.

A kormányfő – egy a Facebook-oldalára csütörtökön felkerült videó tanúsága szerint – szerdán, a Belgrád Rakparti Idősek Klubjában tartott fórumon számolt be arról, hogy az aznapi kormányülés legfontosabb témája a migráció kérdése, az alkotmánymódosítás és a “Stop Soros” volt.

Orbán Viktor kijelentette, július 20-ig az összes megígért törvényjavaslatukat el fogja fogadni az Országgyűlés.

Azt is mondta: a gazdaság jó állapotban van, 2019-ben is négy százaléknál magasabb, 4,1-4,2 százalékos növekedésre számítanak. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjemelés és nyugdíjprémium garantált jövőre is, nemcsak 2018-ban – tette hozzá a kormányfő.


Vagyis idén is prémiumfizetésre számíthatnak a nyugdíjasok, mert idén várhatóan a gazdasági növekedés várhatóan meghaladja a 3,5 százalékot, amely az egyik törvényi feltétele a nyugdíjprémiumnak.

2017-ben 4,1 százalékos volt a növekedés, idén azaz 2018-ban pedig 4,3 százalékos GDP-növekedéssel számol a gazdasági tárca – árulta el a Blikknek a minisztérium, így idén is számíthatnak pluszpénzre a nyugdíjasok, mert a másik feltétel, a költségvetési ­hiánycél is teljesülni fog.

A lap számításai szerint
Idén  novemberben 16 ezer forint prémium jár az átlagnyugdíjasoknak, ha bejönnek a gazdasági tárca GDP-növekedésre vonatkozó előrejelzései.