Rákbeteg nagypapám ennek köszönhetően épült fel! A betegeknek fejlesztették ki Ezt a levet, de sokan nem ismerik ezt a csodás módszert! íme a recept: - Terjesszétek, EZT joga van tudni mindenkinek!


A 73 éves rákbeteg nagypapám 1 évig szinte csak ezt itta, orvosok szerint is ennek köszönheti teljes felépülését! Íme ez a csodás recept:


Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és extra energiát ad!

Ezt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek is. 
A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert ellensúlyozza a nagyon kellemetlen mellékhatásokat. 

Egészséges embereknek is ajánlott fogyasztani! Ha csak fáradékony vagy, vagy gyulladások vannak a szervezetedben, álmatlanságtól szenvedsz, próbáld ki ezt az italt. 

Hozzávalók: 
1 kg cékla 
1 db citrom 
0,5 kg répa 
3 db narancs 
3 db alma 
1 kg méz 


A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet!

Zárható üvegekben tedd a hűtőszekrénybe. Napi fél pohárral így belőle reggel éhgyomorra. 

Ha elkezded a kúrát, pár napon belül fantasztikusan megnő az energiád, rendbe jön az emésztésed. Erős méregtelenítő hatásánál fogva még fogyaszt is. 

TIPP: A méz mennyiségét a saját ízlésedhez igazítsd! Ha nem szeretnéd édesre a levet, elég bele kevesebb méz is! 

HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ERRŐL A CSODÁS RECEPTRŐL JOBB HA MINDENKI TUD! KÖSZÖNJÜK!