S.O.S! Keresem azt az "embert" aki ezt a SZÖRNYŰSÉGET tette az anyukámmal majd szívtelenül továbbhajtott! Anyuért az orvosok jelenleg is küzdenek! Kérlek, könyörgök! Segítsetek nekem megtalálni a tettest!


Most kaptuk olvasónktól az alábbi segélykérő levelet! Kérésének eleget téve változtatás nélkül közöljük írását! Mi is reméljük elkapják azt, aki ezt művelte az anyukájával.


"Emberek Könyörgök segítsetek! 
Ma délelőtt édesanyámat elütötte és cserben hagyta Szegeden a szabadkai úti gyalogos átkelőhöz közel egy gépkocsis, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott!! Isteni szerencse, hogy együtt mentünk bevásárolni a közeli (Szabadkai Úti) Lidl-be így azonnal mentőt tudtam hívni anyukámnak, akinek eltört a keze, agyrázkódást kapott, illetve még a medencéjén sérült csúnyábban. Jelenleg az intenzív osztályon fekszik!

Most a szegedi kórház intenzív osztályán fekszik, állapota ugyan nem stabil, de az orvosok esélye van a felépülésre. A helyszínre kiszálló rendőröknek elmondtam mindent, amire emlékeztem, de csak a kocsi típusát és színét tudtam megjegyezni, olyan hirtelen történt az egész! Az adott útszakaszon kamera nem volt!

Szegediek és kedves mindenki! A képen is látható személygépkocsit keressük! (Ahogy emlékszem egy sötétzöld Bmw volt, abból is valami régebbi 2000-es évek eleji típus) Remélem mihamarabb előkerül, így is, hogy rendszámot sajnos nem tudok mondani! :( Ez elkeserítő és nem maradhat szankció nélkül! Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet még szabadlábon az ilyen ember, aki csak így elgázol egy embert és elhajt, mintha csak egy papír zacskón ment volna át!!!
Nagyon remélem a Rendőrség, és a közösség erejével előkerül ez a gaz "ember" és elnyeri méltó büntetését!" 
Ha valaki netán felismeri a személygépkocsit az kérem hívja a névtelensége megőrzése mellett  az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Ilyet még sosem kértem, de most esedezve kérek mindenkit, Ossza meg, mert több szem többet lát és hátha valaki látta, hallotta netán ismer ilyen kocsit a környéken! Sose lehet tudni! 

Hálásan Köszönöm!
Megyeri Attila