Szeretett és sajnos nagybeteg nagymamánk ma lett 80 éves. Ugyan nem kérte, de mi szeretnénk megmutatni, hogy idős létére milyen ügyes is Ő. Ha nektek is tetszettek munkái, küldjetek számára pár bátorító szót, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól esne neki! Hálásan köszönjük!


Szeretett és sajnos nagybeteg nagymamánk, Ilonka néni (sajnos fél éve májrákot diagnosztizáltak nála) ma lett 80 éves. Ugyan nem kérte, de mi szeretnénk megmutatni, hogy idős létére milyen ügyes is Ő.


Betegsége ellenére még ma is lelkesen hímez, fittyet sem hányva a bajra. Mindig is csodáltuk élni akarását és kitartását. Ilyen egy igazi nagymama. Nagyi! Nagyon szeretünk! Bárcsak sose mennél el.. :(
Kérjük Ti is nézzétek meg eddigi legjobb alkotásait, és ha nektek is tetszett küldjetek számára pár bátorító szót, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól esne neki! Hálásan köszönjük!

Ezek voltak az eddigi legszebb munkái. Ha nektek is tetszett, küldjetek számára pár bátorító szót, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól esne neki! Hálásan köszönjük!