Szeretném ha erről tudnátok kedves magyar emberek! Ma olyan dolog történt velem, ami eddig még sosem! Köszönhetően ezeknek a nagybetűs embereknek! Bárcsak többen lennénk! Hatalmas lájk nekik EZÉRT!


Te kit hívsz ha bajban vagy? 

Nagyon megoszló vélemények vannak a rendőrökről, de bizony végül csak rájuk számíthatsz ha bajban vagy. 


Miskolc :
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra érkezett egy bejelentés tegnap délután 5 óra körül. A bejelentő többek között elmondta, hogy egy elektromos kerekesszékkel közlekedő férfi a József utca közepén vesztegel, önerőből nem tud tovább menni és ő sem tudja biztonságos helyre tolni. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak,megérkezésük után nem tudták megoldani a műszaki hibát,így hazatolták a mozgássérült férfit, akiért már a családja nagyon aggódott.


"Ezúton köszönöm a rendőr uraknak, amit tettek értem! Példa értékű a gyors reagálásuk és igyekezetük, gondolom lett volna más fontosabb dolguk is, mint egy lerobbant öregurat "betolni", de hálásan KÖSZÖNÖM" - nyilatkozott az idősebb bácsi a történtek után. Emberségből csillagos ötös, amit maguk tettek! Bár többen lennének! Osszátok meg kérjük, lássa az ország, hogy ILYEN IS VAN!