Tömegszerencsétlenség! Árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán: mindenki megsérült, ám mégis ennek a HŐS férfinak a tettéről beszél mindenki! Osszátok meg, lássa az ország MIT TETT!


Szombat késő este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon, a buszon mindenki megsérült.


A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Tóth Gabriella közölte, hogy a baleset színhelyéről 15 embert vittek kórházba, hatot Mosonmagyaróvárra, nyolcat pedig Győrbe. (A korábbi híradások 14 sérültről szóltak, ez okozhatja a pontatlanságot – a szerk.)

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója elmondta, hogy négy könnyű és négy súlyos (köztük van egy fiatal, 8 éves kisgyermek is, ő sérült meg a legsúlyosabban) sérültet vittek be éjszaka, aki életveszélyes állapotban van. Az ottani szemtanúk beszámolója szerint a fiatalkorú gyermek életét annak a gyorsan kiérkező rendőrnek köszönheti, aki a megérkezés után a helyzetet gyorsan felmérve egyből kitudta húzni a roncsok alól és mellkas kompresszióval az újraélesztését többször is megkísérelte, ami a gyors és szakszerű közbelépésnek köszönhetően sikerrel járt és megmentett egy drága életet!


- Tette hozzá az a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mint utólagosan megtudtuk a hős rendőrt K. Attilának hívják és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrségen látja el immár 5. éve rendőr járőr feladatát.
Osszátok meg, lássa csak meg az egész ország mit tett!

Köszönjük neked drága Attila! Sok ilyen éber és önzetlen rendőr kellene még hazánkba!