Vérlázító! ILYEN pofátlan módon vertek át tegnap a Sparban! - Erre nagyon figyelj oda, ha akciós terméket vásárolsz! Sajnos nagyon is aktuális, ezért kérlek Ezt Osszátok!


Az alábbi történetet Losits Robi osztotta meg közösségi oldalán. VIGYÁZAT, CSALÓK!!


A Spar üzleteiben tudatosan becsapják a vásárlókat. Az első kép augusztus 5-én készült, éppen az akció előtti napon. A 2.92 literes Persil Power Gel normál, akció nélküli ára 1949 forint volt. Ahogy az újságban is hirdették, 08.06-12. között erre a termékre 40% kedvezményt adnak, így nem vettem meg kedden, de azért lefotóztam a terméket az árával együtt. És milyen jól tettem! Ugyanis amikor 12-én visszamentem, hogy 40% kedvezménnyel megvásároljam ezt a terméket, akkor meglepetten láttam, hogy az árut egyszerűen FELÁRAZTÁK 2999 forintra, s abból vonták le a 40%-ot, becsapva ezzel a vásárlókat, hisz én is azért mentem vissza, hogy 40%-kal olcsóbban vehessem meg az 1949 Ft-os terméket. És ez már NEM az első ilyen eset!Ez a magatartás teljesen jogszerűtlen és törvénysértő, ugyanis megtéveszti a vásárlókat, akik azt hiszik, hogy rengeteget spórolhatnak, holott szinte ugyanannyiért vehetik meg a terméket, mint az akció előtt, csak éppen úgy hirdetik, hogy most van rá 40% kedvezmény, ezzel ösztönözve a vevőket, hogy vásároljanak, akik nincsenek tisztában a termék normál árával, amennyiért megvehetnék akció nélkül is bármikor. 
Ha szerintetek is gusztustalan és felháborító ez a piaci magatartás egy üzlettől, Osszátok meg ezt a posztot, hogy másokat ne csaphasson be a Spar!! 

Megjegyzés: Amikor az üzletvezető helyettesnek szóvá tettem a dolgot, össze-vissza hebegett-habogott, merthogy az eredeti ára 2999 forint. Aztán amikor megmutattam a csütörtökön készült képet, már nem tudott mit mondani. Természetesen panaszt teszek a hatóságnál. Az pedig mindent elmond a vevőkhöz való hozzáállásukról, hogy ahelyett, hogy elnézést kértek volna, még odajött a biztonsági őr, s felelősségre vont, hogy hogy merek az üzletben fényképezni, holott ez tilos. No komment.