Autista gyermekként jött világra a mi kis egyetlen Ferikénk. Nem rég derült ki róla, hogy súlyos beteg. Nem kérünk mást, csak nézzétek meg milyen ügyes a kis drágám, és ha nektek is tetszik amit csinál, kérlek támogassátok ti is Őt ebben! Köszönöm!


Kedves szülők, kedves mindenki. Lehet nem helyes, hogy ezt így ebben a formában adom közre, de annyira büszke vagyok a kis Ferikémre, aki súlyos beteg, hogy úgy gondoltam most megosztom a nagyvilággal a kis drágám ügyességét.


Kezdem az elejéről, 10 éve, hogy megszületett a mi kis Kovács Ferikénk, sajnos az autizmus egy erősebb formájával küzd, vagyis küzdünk a mai napig. Tiszta szívemből szeretem őt, és nagyon büszke vagyok rá, hogy "betegsége" ellenéri ilyen kis ügyes a drágám! Ferikénknél ugyanis 1 éve veseelégtelenséget diagnosztizáltak, és nagyon beteg. Az orvosok szerint ugyan van remény, de én már nem hiszek senkinek. Nagyon szeretném, ha pár elismerő szóval ti is támogatnátok a mi kis Ferikénket, hisz neki ez is hatalmas örömöt jelentene, abban biztos vagyok. Teljes szívemből köszönöm mindenkinek, aki megteszi ezt!


Tisztelettel, Kovácsné Nagy Anikó