Berki Krisztián olyat nyilatkozott, amitől minden jóérzésű embernek az egekbe szökött a vérnyomása! "Egy forintnyi gyerektartást sem fizetek Pamelának, mert Ő 1 milliót keres havonta! Én 10 hónap alatt se keresek ennyit..!"


Berki Krisztián olyat nyilatkozott, amitől minden jóérzésű embernek az egekbe szökött a vérnyomása:


Berki Krisztián és Pamela között nem zárult még le a harc a kislányuk felügyelete körül. A műsorvezető most mesélt erről, és azt is elárulta, hogy nem fizet gyerektartást Pamelának.


„Nehéz helyzet, mert Pamela nem engedte, hogy találkozzam a lányommal a megállapodott időpontban. Az ügyvédemmel úgy döntöttünk, hogy jelezzük ezt a gyámhatóságnál. Bár rengeteg a szóbeszéd, arról nem tudok, hogy bíróságon lenne a gyerekünk felügyeleti ügye. Az biztos, hogy a lányunk nevelésével kapcsolatban rám lehet számítani” – mondta Krisztián.


“Úgynevezett tartásdíjat nem fizetek, mivel a kislányom az ideje felét velem tölti, legalábbis eddig velem volt, és a magánóvodát, a képzéseket, a nyelvoktatást, a dzsudót én fedezem. Köztudott, Pamelával ugyanannál az ügynökségnél dolgozunk, mi építettük fel az imidzsét, és a cég azóta sem engedte el a kezét. Ennek köszönhetően van munkája, és a bevétele igazoltan meghaladja az egymillió forintot…” - nyilatkozta Kriszitán