Bilincsben vitték el a volt mérnököt, aki hajléktalan életmódra kényszerült Gödöllőn. A bácsi sírva könyörgött, de senkit nem érdekelt. Mutatjuk a részleteket: - Ugyan kérjük ossza meg, aki szerint ez már túlmegy minden határon!


Az idős férfit tegnap kora este “érték tetten” a rendőrök, amint a gödöllői Kossuth Lajos utcában egy padon mert ülni.


A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy hajléktalan életmódot folytat, ezt nem is tagadta, majd miután a – korábban mérnökként dolgozó – férfi sírva közölte velük, hogy nem akar hajléktalanszállóra menni, hanem inkább a közeli Erzsébet parkban aludna, bevitték a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe helyezték, ahonnan ma bilincsben a Gödöllői Járásbíróságra szállították – írja a 444.

A gyorsított szabálysértési eljárásban a rendőrség 30 napos elzárást kért a hajléktalanra, de az eljáró bírósági titkár csak figyelmeztetésben részesítette a hajléktalan férfit, amit minden fél elfogadott, így nem volt fellebbezés.


A férfinak ezenfelül még 20 ezer forint szabálysértési költséget is meg kellene fizetnie. A holmijait átmenetileg ugyan elvették a rendőrök, de azt ma a tárgyalás végén visszakapta.

Ez Magyarország napjainkban. Köszönjük "vezetőink" a törvényeket, amik láthatóan az emberek ELLEN lettek megalkotva. Kérjük ossza meg, aki szerint ez már túlmegy minden határon és nem akar egy ilyen országban élni!