Botrány! Egy jó érzésű ember sem képes lenyelni azt, amit Vajna Timi mondott Bogdán Lászlónak! "Bízom benne, hogy marad a saját fajtájánál és" - Egy megosztással kérjük fejezd ki, ha ez szerinted is több a soknál és nem értesz egyet vele!


A napokban beszámoltunk arról, ahogy Bogdán László kiállt a hajléktalanokért, sőt mi több, menedéket is ajánlott fel számukra a tél idejére.


Ezen emberséges tettéért sokan támadták és kritizálták Őt. Ezúttal ismét a sokak által nem közkedvelt Vajna Tímea üzent nagyon bántót cserdi polgármesterének az instagram oldalán keresztül. Nem is értjük, mi készteti ilyen tettre Tímeát, de ez már tényleg több a soknál. Sorait változtatás nélkül idézzük:

"Tisztelt Bogdán László! Úgy gondolom, jobb lenne, ha ön nem a hajléktalan kérdéssel, hanem a cigányság problémájával foglalkozna, mert azzal van elég baj hazánkban! Nézzen szét mit művelnek.. Tudom, hogy szívügyének tekinti ezt, hisz ön is cigány származású, épp ezért bízom benne, hogy marad a saját fajtájánál és nem lépi túl a hatáskörét. Az ilyen problémák megoldására már vannak tapasztalt politikusaink."
Szép napot önnek, 
Vajna Timi 


Erre mégis mit lehet mondani? 

Frissítés: Időközben a botrányos hozzászólást Vajna Tímea eltávolította az oldaláról. (talán nem véletlen?!) 

Kérjük ossza meg, aki szerint ez nem megengedhető hangnem senkivel szemben és soha többet nem akar hallani Vajna Tímeáról!