Egészen elképesztő, ahogy Bogdán László reagált a kormány és Andy Vajna durva támadására. Ezzel is megmutatta, hogy TALPIG EMBER! Figyeljétek mit reagált: - Kérjük egy megosztással jelezze, aki inkább Őt látná valamelyik Miniszteri poszton a mostaniak helyett!


Tegnap tettük közzé cikkünket, amiben Bogdán László cserdi első embere reagált a kormány vitatható döntésére, miszerint innentől zéró tolerancia jár az utcára kényszerült embereknek és akár börtönbe is küldenék azokat, akiknek nincs hová menniük.


Bogdán László ez ellen az igencsak kifogásolható törvény ellen emelte fel szavát, sőt mi több, emberségéről tanúbizonyságot téve, még menedéket is felajánlott a tél idejére a rászorulóknak. Ezt érthető(?) okokból nem bírta szó nélkül hagyni a kormányzat és azzal nagyon közeli barátságot ápoló Andy Vajna sem, és durván nekiment Bogdán Lászlónak. Mindössze azért, mert segíteni próbált. Idézzük szavait:

"Bogdán László Úr! 

Nem tudom szó nélkül hagyni az ön ötletét, mert igazából nem értem miért tette. 
Túlságosan felfújta ezt a hajléktalan dolgot, hisz ez gyakorlatilag Magyarországon nem is létezik. 
Gondoskodik a kormányunk az elesett embereken, nincs szükség az ön feltűnési viszketegségére. 

Mit akar Cserdi, hisz cigány lakta település el akarják venni, még azt a kis semmijüket is az embereknek, amijük nincs?
Már annyit szerepelteti önmagát, hogy arra tudok gondolni, ön egy miniszteri címre vágyik. 
Nézzen már kicsit önmagába, mert szinte Istennek véli magát, aki mindenkinek tud segíteni, még azoknak is is, akiknek nincs is rá szüksége." - nyilatkozta gúnyosan Andy Vajna"


Erre cserdi első embere úri ember módjára reagált, ahogy azt eddig is megszokhattuk tőle. 

"Tisztelt Andy Vajna Úr!

Nem értem és nem tudom hova tenni támadását velem szemben. Én Önt sosem kritizáltam és ezt most sem fogom megtenni, így válaszra ne is számítson tőlem. Én azért vagyok itt, hogy az embereken segítsek, ha tehetem cserdi településén kívül is, bármi áron. Küldetésemnek  tartom ezt, és emellett kitartok amíg az emberek engem erre felhatalmaznak! A tegnap általam felajánlott segítséget továbbra is fenntartom, és minden rászoruló embert várok, várunk sok szeretettel kis községünkben!
Maradok tisztelettel,
Bogdán László"

Ti mit gondoltok szavairól?


Sokan mondtátok hogy Ő kellene az Ország élére. Mi úgy gondoljuk sok igazság lehet ebben és ha ilyen ember lenne a miniszterelnök nem tartana itt az ország! Tegyünk érte, hogy oda kerüljön!!! Ezért kérjük egy megosztással jelezze, aki inkább Őt látná valamelyik Miniszteri poszton a mostaniak helyett!