Egy szlovák ember kitálalt: "Fejenként 20 ezer forintot kaptunk, hogy felszálljunk a buszra és jöjjünk Magyarországra, Orbán beszédét meghallgatni."

A képen látható buszok szállították ma Orbán Viktor beszédére az embereket szerte az országunkat környező, de már nem Magyarországhoz tartozó településekról. Az egyik résztvevő a facebookon írta ki, hogy miért is vannak ők ma hazánkban.


A neve elhallgatását kérő férfi a szomszédos Topojáról érkezett, és elmondott mindent. Előtte egy kép a mai buszokról, amik hozták az embereket.


Nagyjából 2 héttel ezelőtt szólt a polgármester nekem, és még talán 50 falubeli ismerősnek, hogy van egy bizalmas beszélgetés, amin részt kell vennünk. Nagyon megrémültünk, nem tudtuk mi lehet az, amire behívták a falubelieket.


A polgármester elmondta, hogy kezeljük bizalmasan ezt az egészet és ne kotyogjuk ki, de én nem bírom magamban tartani. Magyarországon azt a látszatot kell kelteni, hogy olyan sok ember kíváncsi a miniszterelnök beszédére? Elvileg az ország 2/3-ad része rájuk szavazott, őket támogatta, akkor miért nincsenek ott az imádott vezérük beszédén? Miért kell 20 ezer forintot fizetnie fejenként Orbán Viktornak, hogy úgy tűnjön nagy tömeg kíváncsi arra amit beszél?

Osszátok meg, hogy más is lássa, fizettek a közönségért, nem maguktól mentek oda az emberek!
Forrás