Egyszerűen elképesztő amit cserdi polgármestere, Bogdán László a kormánynak üzent és amit felajánlott! - Igaz és felelős magyar emberként kérjük ossza meg, aki egyetért gondolataival!


Bogdán Lászlóról és páratlan munkásságáról már többször beszámoltunk korábban. Ami tett és tesz a mai napig az igazán példaértékű és egyedülálló. Sokan ezért joggal néznek fel rá a közösségében és az egész országban.


Az elmúlt időszak történései hazánkban azonban őt is felszólalásra késztették. Őszinte szavait, változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt kormány, tisztelt érintett felelős politikusok! 
Az elmúlt napok, a kormány által hatályba helyezett intézkedései szülték meg eme gondolatokat a fejemben, amit mint felelős magyar ember egyszerűen nem tudok megérteni.
Tisztelettel kérdem én, miért jó az maguknak, vagy bárkinek az országban, hogy az élet és sors által már amúgy is bántott hajléktalanokat még külön megbüntetik és számukra az eddig is kevés menedéket jelentő helyekről elküldik, illetve közmunkára ítélik, csupán azért mert nincs hová menniük?!


Mi ez, ha nem embertelenség? Ezúton ajánlom fel minden nélkülözőnek, akihez eljut eme írásom, hogy mi a kormány döntéssel ellentétben, szívesen várjuk azokat az utcára kényszerült embereket a közösségi házunkban a tél idejére, akinek nincs már hová mennie! Én eddig is a népemért és az emberek jólétéért dolgoztam, ez a jövőben sem fog változni. - nyilatkozta Bogdán László

Ti mit gondoltok szavairól?  Igaz és felelős magyar emberként kérjük ossza meg, aki egyetért gondolataival!