Egyszerűen mindenkit szívig hatott, amit Borbás Marcsi tett! Ezt senki sem várta tőle! - Kérjük támogasd egy megosztással, lássa meg az egész ország milyen EMBER is Ő! ❤


Sokan ismerik és szeretik a nézők idehaza, amit leginkább természetességének köszönhet Borbás Marcsi. A szeretett műsorvezetőnő, aki több nézett tv műsört is vezetett már, most példátlan felajánlást tett.


Emberséges tettével sokakat meglepett, hisz ezt senki sem várta tőle. Megható szavait, változtatás nélkül idézzük.

"Sokan kérdezték tőlem, miért pont most szántam el magam erre. Ennek több személyes oka is van, de természetesen a legfőbb indok az, hogy anyagilag most engedhetem meg magamnak. Sajnos a családomban és a baráti körömben is van rákos megbetegedéssel küzdő ember, sőt egy kisgyermek is.
Évekkel ezelőtt megfogant bennem a gondolat, hogy ha módomban áll, mindent megteszek értük, ezért is esik örömömre bejelenteni, hogy az adóm legalább 1%-val és jelentős adományokkal fogom támogatni minden hónapban a Magyar Gyermekrák Alapítványt.Hiszem, hogy mindenkinek joga van egy méltó, élhető életre, ezek a gyerekek nem tehetnek semmiről, és pláne arról nem, hogy a sors ezt adta nekik osztályrészül. Remélem támogatásommal hozzájárulhatok ahhoz, hogy ők is boldogan felnőhessenek" - nyilatkozta a megható sorokat Borbás Marcsi.

- Minket nagyon meghatott a kezdeményezése, és bízunk benne, hogy sokan követik példáját. Mindig is szerettük Marcsit, de most ismét megmutatta, nemcsak szerény, kedves de igazán nagybetűs EMBER Ő! ISTEN ÁLDJA! Kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson!