Elképesztő: Pataky Attila határozottan állítja: ciprusi nyaralásán is megtalálták őt a földönkívüliek! - Élő adásban számolt be a történtekről, olyat mondott, amitől még most is borsódzik a hátunk:


Pataky Attila és kedvese éppen kellemes pihenésüket töltötték Cipruson, de a zenész állítása szerint még ott is rájuk találtak a földönkívüliek. 


Az Edda frontembere a Tv2 műsorában, a Mokkában beszélt különleges utazásukról.

A pár nagyon régen utazott el utoljára kettesben, munka mellett a legtöbbször csoportosan tudtak csak elmenni nyaralni, így már igazán rájuk fért egy romantikus kikapcsolódás.

Egy nagyon gyönyörű csillagos estén éppen a teraszon pihentek szerelmével, amikor is megpillantotta az égen a különös jelenséget.

- A hit templomba való, ez nem hit kérdése. Ez információ és érdeklődés kérdése. Ha az ember felmegy a netre, olyan információtömeg éri, az elmúlt 60-80 évben annyi hír szivárgott át a lezárt aktákon, hogy ez nem téma. Ugyanúgy, mint hogy a Föld már nem korong alakú, hanem gömbölyű – mondta az Edda frontembere.


Felesége azt gondolja, hogy szerint nagy butaság lenne azt hinni vagy gondolni, hogy csak az emberiség van a földön. És mindegy, hogy hol vannak, Attila bevonzza a földönkívülieket.