Elképesztően szívszorító, amit a pár napja elhunyt 11 éves Dávidka édesanyja nyilatkozott! - Kérjük egy megosztással jelezd, ha Te is egyetértesz vele és támogatod ügyét! - Nyugodj békében Dávidka!


Ahogy pár napja mi is hírt adtunk róla, a csupán 11 éves ötödikes kisfiú L. Dávid, súlyos orvosi mulasztások sorozata miatt hunyt el a szabolcsi Nyírmadán. A kisfiút az iskolában érte baleset, a kórházból viszont hazaküldték.


Másnap reggelre meghalt. Az édesanya mély fájdalmában korábban nem bírt és akart nyilatkozni, azonban most arca kitakarásával ugyan, de mégis megtette azt az RTL Klubnak. Szavait változtatás nélkül közöljük:

"Még most sem tudom feldolgozni,  ami történt az én kis Dávidkámmal. Ilyen hatalmas igazságtalanságot nehezen nyel le az ember. A kórház és az orvosok hárítanak, de nekem mély meggyőződésem, hogy az orvosok és a hanyag diagnózis miatt halhatott meg a kisfiam, amit nem fogok annyiban hagyni. Ennyit megérdemel a fiam emléke, hogy tisztába tegyük a helyzetét, és hátha legközelebb egy hasonló helyzetben, már nem fog egy ember életébe kerülni mindez. Súlyosan csalódtam az egészségügyben és súlyosan csalódtam az ügyben érintett orvosokban is, amit a gyász és az idő múlása sem enyhíthet. Tényleg ennyit ért egy emberi élet napjainkban?" - nyilatkozta elcsukló hangon az anyuka.


Mi a részünkről az édesanya és családja mellett állunk és bízunk benne, hogy a felelősök elnyerik méltó büntetésüket és az igazságra fény derül. Nagyon nagyon szomorú, hogy lassan mindennapos lesz egy ilyen hír, csupán a kórházak és orvosok felelőtlen és nemtörődöm hozzáállása miatt! Felmerül a jogos kérdés, ezek után mégis hogy bízzon az orvosokban az ember?! Egy megosztással kérjük fejezd ki te is egyet nem értésed. Nyugodj Békében Dávidka, mély együttérzésünk a család felé!