Felháborító Tragédia! A 3 éves kislányt édesanyja forrázta le, aki aztán nem volt hajlandó bevinni gyermekét a sürgősségire! - Az édesanya magyarázata felháborító! - Szerintetek mégis mit érdemel az ilyen "szülő"?!


Az egyik magyarországi faluban történt az alábbi szörnyű eset.


Egy 3 éves kislányt vittek be szülei a gyermekorvosi szakrendelésre. A kislány arcán és testének 60%-án az orvos másod-és harmadfokú égési sérüléseket talált. A szülők elmesélték, hogy a kislányuk szombat este a tűzhelyről magára rántotta a forró vízzel teli fazekat. Elmondásuk szerint a gyermek csak egy kicsit sírt a történtek után, de aztán tovább játszott a testvéreivel, így nem látták fontosnak, hogy azonnal a sürgősségi ügyeletre vigyék.


A gyermekorvos azonnal a helyileg illetékes kórházba küldte a kislányt, ahonnan még aznap Pestre szállították át, mert csak ott tudták megfelelő ellátásban részesíteni. Az orvos elmondta elképzelhetetlen fájdalmakat kellett átélnie a 3 éves kislánynak ilyen fokú égési sérülésénél és kizárt, hogy az eset után úgy játszott tovább, mint ha mi sem történt volna. A szülőket feljelentették és kiskorú gyermek veszélyeztetése bűntett vádjával eljárást indítottak ellenük.