FRISS! Emlékeznek még Tímeára, aki a választásoknál nyílt levélben szólt, hogy csalás történt? Elhunyt, egy nagyon érdekes "balesetben"! - Kérjük oszd meg, ha ez szerinted sem normális!


Mindenki bizonyára emlékszik Tímeára, aki a választási bizottság tagjaként felügyelte a szavazás tisztaságát az egyik legnagyobb hazai kerületben.


Tímea levelét azóta mindenhonnan eltöröltette valaki.. hogy ki azt nem tudjuk, de nekünk hálistennek megmaradt a levél! Így fest a levél, de görgessenek majd lejebb, ugyanis szomorú történések láttak napvilágot.

Tímea lánya írt egy levelet, és több szerkesztőségnek is eljutta:

"Édesanyám akkor került a célkeresztbe, amikor bizottsági tagként kiírt egy nyílt levelet, amelyben aggályait fejezi ki a választás tisztaságában, mivel ő mint résztvevő olyan dolgokat tapasztalt, amelyet a 20 éves tapasztalat alapján soha. A fentebb olvasható kiírásban részletesen leírja, hogy miket tapasztalt.
Azonban édesanyám kálváriája május végén kezdődött, amikor az adóhatóság egy komplett hadjáratot indított ellenünk, feldúrták az egész házat, és kábítórszert kerestek, állítólag névtelen bejelentés érkezett, hogy cigarettát tárolunk a ház alá beásva... Természetesen semmit nem találtak, mivel normális törvénytisztelő életet élünk.

1 hónappal ezelőtt édesanyám hazafelé tartott a munkahelyéről, amikor halálra gázolták őt a buszmegállóban. A szemtanúk elmondása szerint egy fekete mercedes terepjáró volt, ami elhajtott a gyilkolás után.


Az ügyben eljárás indult, de eddig csak ismeretlen tettes ellen folyik a vizsgálódás.
Anyukám is úgyjárt, mint a felcsúti polgármester, aki túl sokat tudott?? Ez volt a bűne, hogy kimert állni, és aggályait kifejezni?!

Számomra felfoghatatlan,hogy elveszítettem őt, nagyon fáj, hiányzik..

Ha szerinted is felháborító, hogy Magyarországon azokat akik többet tudnak a keleténél, nemes egyszerűséggel kivégeznek, akkor ezt a cikket oszd meg, és fejezd ki a nem tetszésed a rendszer ellen!