FRISS! A sokat támadott Medveczky Ilona megdöbbentő nyílt levélben üzent az Őt kritizálóknak és tette helyre mindenkit! Elképesztő amit reagált..! - Szerintetek igaza lehet?!


Budapest. Elmúlt napokban hangos volt az online sajtó az (ismételten) a nyugdíjukra panaszkodó hazai művészeinktől.


Az esettel kapcsolatban sokan felszólaltak és véleményt alkottak. Most, napokkal később, úgy tűnik, hogy a legtöbbet (jogosan?!) támadott Medveczky Ilona is megelégelte amit róla pletykálnak és egy igen markáns nyílt üzenetet küldött mindenkinek, aki támadta, véleményezte őt ezzel kapcsolatban! Sorait változtatás nélkül idézzük:

"Mélyen tisztelt rajongóim, követőm, barátaim, kritizálóim! 
Nem is értem miért most lett újra felkapva ez a dolog, hisz oly régen nyilatkoztam a nyugdíjamról, és való igaz, hogy szóvá tettem azt egy tv műsorban is. Igen kevés amit kapok, hisz anno, a legaktívabb éveimet nem számították be a nyugdíjba, amit tény az tény. Úgy gondolom, hogy ennél a nevetséges összegnél a ledolgozott éveim alapján is többet érdemlek!


Egyebek mellett úgy tudom, hogy szabad vélemény nyilvánítás van ebben az országban is. A kritizálómnak, és rosszakaróimnak üzenem, hogy mindenkinek joga van elmondani a véleményét, még nekem is! Akinek ez nem tetszik, az be se kapcsolja a tv-t, ne olvasson rólam szóló híreket, ne nézze a velem készült műsorokat, vagy csak tegyen úgy, mintha nem is lennék." Hálás köszönettel és tisztelettel,
Medveczky Ilona