Hihetetlen fogyás: 106 kilóról fogyott 80-ra Cseke Katinka 2 hónap alatt. Most elárulta a sikere titkát is! Gratulálunk Katinka, le a kalappal!

"Százhatról fogytam le nyolcvan kilóra négy hónap alatt. De lehet, hogy már csak hetvenkilenc vagyok, vagyis majd harminc kilót fogytam" – mutatta meg magát büszkén a Borsnak Katinka, akinek az énekesnő, Singh Viki mesélte el, hogy milyen módszerrel szabadult meg tizenkét kiló súlyfeleslegtől néhány hó­nap alatt.


"Sokat segített ez a módszer, de azért rádolgoztam, ne tagadjuk le! Kellett mellé a heti egy edzés, és a zsír teljes elhagyása az étkezésből. Azóta más a hajam, máshogy öltözöm, nem csoda, hogy ötpercenként megállítanak a utcán: tényleg én vagyok, vagy csak hasonlítok Katinkára? Tizenöt éve erről álmodom. A cél a hatvankilenc kiló, az a súly, amivel kijöttem a kórházból, miután megszületett a lányom." - mondta a Borsnak Katinka.

Katinka nem szégyelli, hogy étrendkiegészítőhöz nyúlt, ahhoz hogy le tudjon fogyni, azt mondta, hogy akinek nem megy mozgással és koplalással a fogyás, az nyúljon ehhez a csodaszerhez


A nagy fogyás után, amit ezzel a szerrel ért el: