Hihetetlen mit válaszolt Ambrus Attila a fél országot markában tartó Andy Vajnának! - Osszátok meg, hogy megtudhassa az egész ország, milyen ember is Ő valójában!


Budapest. - Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, ahogy Vajna Úr, kikelt magából és szinte a semmiből támadta le a mai napon 51. éves Ambrus Attilát. Szavait ismét idézzük:


"Talán az irigység vezérli, amikor gúnyosan próbálja saját magát újra rivaldafénybe helyezni? 
Milyen dolog az, hogy Ambrus Attila pártját fogjátok, amikor számos bankot kirabolt? 
Ő számotokra a jó ember, miközben engem becsületes adófizetőt naponta támadtok?" - nyilatkozta a fenti igencsak támadó és gúnyos sorokat Andy Vajna.
Attilát ismerve, nem kellett sokat várni reakciójára, aki ezek után, szokásához híven igen karakánul állt ki maga mellett. A következő, igen bátor sorokat osztotta meg Attila:

"Mélyen tisztelt Vajna Úr!
Ahogy eddig sem, ezek után sem kívánok jobban belefolyni a hazai "celeb botrányokba", ahol tudom, Ön nagyon jól érzi magát. Ám igaz magyarként, úgy érzem nem mehetek el a nekem célzott sorai mellett.Csupán az az ártatlan kérdésem lenne ön felé, hogy mégis hogy neveznénk szép magyarsággal az olyan embert, aki tömegeket lop meg, ellehetetleníti a hazai média és rádió csatornákat, megöli a sajtó és szólásszabadságot és temérdek pénzt vesz fel "Magyar filmipar" címszó alatt, mellyel aztán később nem tud elszámolni? Az én olvasatomban ez az igazi lopás és bűn, nem az amiért én már, hangsúlyozva mondom leróttam jogos! büntetésem. Csak azt kívánom, mindenki a saját lelkével számoljon majd el (ha tud), hogy amikor eljön az idő tudjon felelni értük (ha mer)..
Tisztelettel,
Ambrus Attila