Ildi, a beteg magyar anyuka egészen megdöbbentő nyílt levelet írt Vajna Timinek..! Ezt biztos nem teszi zsebre.. 1 óra alatt 50 ezren kedvelték, annyira igaz!


Kedves Timi!
Ildi vagyok! Egy beteg magyar anyuka. Nem ismersz engem még, holott állapotom ellenére én is nagyon szeretem az állatokat. Úgy érzem, ez összeköt minket, ezért bátorkodtam írni Neked!
Olvastam a napokban, a férjedtől születésnapod alkalmából azt az ajándékot kérted, hogy vihesd el a macskádat Amerikába kezeltetni.

Be kell vallanom Timi, én már akkor imádtalak, mikor kiraktad, mentél afterezni Los Angelesbe, és hogy minden hülyeségben benne vagy, ezért úgy tettél, mintha leestél volna férjed magán gépének a küszöbéről.
Nagyon megmosolyogtatott az a posztod. Mi is szoktunk itt faluhelyen hasonlóan viccelődni. Bár nekünk nincs repülőnk, ezért mi ehhez egy Trabantot használtunk.

Nagyon csodállak azért IS, hogy a mindennapi mosás, főzés, takarítás mellett jut még időd tornázni.
Mivel Te vagy a példaképünk, mikor még egészséges voltam mi is próbáltunk aratási szenzonkor kicsit tenni a vonalainkért.
Először próbálkoztunk sima sporttal, azaz futottunk a kombájn után, majd mikor úgy éreztük, már elég profik vagyunk ebben, próbálkoztunk kis extrém sporttal: Futottunk a kombájn előtt...
Na de nem áradozok itt magamról naphosszakat. Nem mintha nem érdekelne Téged a magyar nép, köztük egy kis falusi anyuka élete...


Annyi mindent teszel a gazdaságért is.
Ott van például az a fánkos bolt. A "The Donut Library". Júliusban olvastam, a cég korábbi tulajdonosai nem kívánták tovabb működtetni az évek óta sikeresen működő vállalkozást. Erre jöttél Te, és átvetted a 3 üzletüket. Ezzel megakadályozva egy sikeres magyar társaság megszűnését.
Nem értem az embereket, miért támadnak Téged, mikor Te tényleg mindig mindenkinek csak jót akarsz.

Így volt ez a cicáddal is.
Jönnek itt azzal, hogy hány állat halálra van ítélve a sintértelepeken. Hogy hány kutyát, macskát, mókust, elefántot meg lehetett volna menteni abból a pénzből, amit Te elutazgattál a macskáddal.
Aztán jönnek a leukémiás gyerekekkel. Meg a magyar kórházakkal, na és azzal, hogy egy átlag magyar embernek mennyit kell várnia egy CT időpontra.
Nyilván senki nem gondol bele abba, hogy Te ezekért az utazásokért keményen megdolgozol.
Gondolok itt a fánk bizniszre...