Megható! Szinetár Dóri a fiairól vallott! Könnyes szemmel olvastuk végig, ahogy rólunk nyilatkozott. - Egy ❤- vel mutasd ki te is, ha szerinted is ilyen egy igazi anyuka és egyetértesz vele?!


Nagyon megható, milyennek látja őket anyaként.


Hihetetlen, de Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már elmúlt 22 éves! A színésznő megható vallomást tett követőinek fiáról. 

Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már betöltötte a 22. életévét, vagyis férfivá cseperedett, habár édesanyjának mindig a kicsi fia marad. A színésznő meghatós sorokkal köszöntötte gyermekét, nagyon büszke rá a színésznő.

'Tanul, dolgozik, segít bármiben. Boldog párkapcsolatban él, rengeteg barátja van, imádja az állatokat. Olvas, érdekli a világ, látja elég reálisan, mégis nagyon szeret benne élni, és meg is találja benne a helyét. Ha szabadideje van, kirándul a kedvesével, a barátaikkal, és a kutyájukkal.Nagyon szereti a természetet, a jó kajákat, a szép helyeket, és a jófej embereket.


Őt meg mindenki szereti.Mert kedves, okos, nyitott, érdeklődő, elfogadó, türelmes, és nagyon jó a humora!!' Ugyanezt tudom elmondani a kicsi Benjaminról. Ő egy igazi bátor és életrevaló teremtés! A rengeteg bántó kritikára amit kapott az emberektől egyenként rácáfolt és egészségesen cseperedik a mai napig. Én elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy az anyukájuk lehetek!! - írta a fotóhoz a színésznő.