Nélkülöző gyermekeknek varr ruhákat ez a 100 éves néni. Minden nap hajnalban kel, leül a varrógéphez és megállás nélkül dolgozik! Az Isten áldja meg Őt ezért:


Több száz kis ruha került már ki a kezei közül.


Eva néni igazán áldott életet él, hiszen 1916-ban született, majd felnőtt korában férjhez ment élete szerelméhez, két gyermek boldog édesanyja lehet. Mindennek a tudatában Eva néni elhatározta, hogy ezért a gyönyörű életért cserébe ő is szeretne adni valamit a világnak és ekkor pattant ki az ötlet…

A 100 éves hölgy minden reggel korán hajnalban kel föl, hogy különleges dolgot készítsen a nélkülöző gyerekek számára. Eva az édesanyjától tanult varrni. Már kisgyerek korában is folyton anyukája közelében nézte, hogyan készülnek a szebbnél szebb ruhácskák és a varrás szeretete őt is megfertőzte. A sok éves gyakorlást követően, Eva idős korára már szinte olyan jól tudott varrni, mint az édesanyja, ezért szükségét érezte, hogy kamatoztassa ezt a tudását.


Egyszer Eva lelkésze felkérte őt, hogy varrjon pár ruhácskát a nélkülözőknek karácsonyi ajándék gyanánt, és ő egyből, örömmel élt a lehetőséggel. Minden reggel 5 körül kelt, és miután megitta kedvenc kávéját, már neki is látott a feladatának, hiszen 180 kis ruha kellett elkészüljön karácsony reggelére. Tudta jól, hogy ilyen sok ruha nem tud elkészülni egyik napról a másikra, ezért a 100 éves néni arra törekedett, hogy még azelőtt be tudja fejezni a feladatát, mielőtt még véletlenül az Isten elszólította volna. Végül sikeresen befejezte küldetését és még sokáig élvezhette áldott életét,írja a blikkruzs

A 100 éves néni kitartása és elhívatottsága a bizonyítéka annak, hogy a kor igenis csak egy szám, és annyi évesek vagyunk, ahánynak érezzük magunkat. Az idős hölgy történetéről készült videót itt nézheted meg: