Rendhagyó nyílt üzenetben köszönte meg Bogdán László, Cserdi polgármestere mindazt a sok jót és támogatást, amit tőletek kapott! Nincs ember, akit ne hatnának meg őszinte szavai. - Kérjük ossza meg, aki szerint is példátlan amit tett és tesz a mai napig!


Bognád Lászlót, Cserdi polgármesterét, talán már senkinek sem kell bemutatni, számtalanszor írtunk róla mi is. Az utóbbi években elképesztően aktív polgármester példásan terelgeti faluját, és lakosságát a helyes irányba, akin tud, segít és megállíthatatlanul megy előre.


Ezt más sem mutatja jobban, mint a számtalan díj és kitüntetés amit az elmúlt hónapokban kapott. Teljesen megérdemelten. Most egy igazán őszinte és rendhagyó üzenetben ad hálát mindenkinek aki segített neki, támogatta és biztatta. 

"Tisztelt falubeliek és tisztelt magyar emberek!"
Az elmúlt hónapokban oly sokat hallattatok rólam, oly sokan támogattatok, hogy azt megköszönni szinte képtelenség. Most mégis arra bátorkodtam, hogy köszönetet mondjak MINDEN embernek aki velem, mellettem dolgozott, azért, hogy Cserdi egy jobb és élhetőbb hely legyen. Minden erőmmel azon dolgozom, hogy ezt Magyarország további településeire is kiterjesszük, és példát vegyenek tőlünk, úgy hiszem, itt mindenki csak jól járhat.


Szívből köszönöm a számtalan jó szót, megosztást, bátorítást, amit rólam, vagy velem kapcsolatban osztottak meg, ez is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a programunk és kezdeményezésünk. Köszönöm nektek barátaim, köszönöm nektek emberek!
Tisztelettel,
Bogdán László
Amennyiben Ti is egyetértetek vele és támogatjátok Cserdi feltörekvő polgármesterét, kérjük osszátok meg üzenetét!