Rendhagyó! Zalatnay Cini kíméletlenül beszólt és tette helyre Vajna Timit! Elképesztő amit kapott! Szerintetek is megérdemelte? - Legyen kedves ossza meg, aki egyetért Cini kíméletlenül őszinte soraival!


Zalatnay Cini-t lehet szeretni, lehet utálni, hiszen valóban egy karakán és megosztó média személyiségről van szó. 


Úgy tűnik, az utóbbi hónapok felháborító megnyilvánulásait amit Vajna Timi generált és generál a mai napig, már ő sem bírta szó és megjegyzés nélkül hagyni, és egy nagyon kemény kritikát fogalmazott meg róla. Sorait alább tekinthetitek meg. Mindenki döntse el maga, de azért valljuk be, hogy azért valahol nagyon is igaza van.. Ti hogy gondoljátok? Idézzük:

"Tisztelt Tímea! Már egy ideje, akaratom ellenére is csak rólad hallok, legyen az internet, nyomtatott sajtó, vagy a köztévé.. bármi! Legnagyobb igyekezetem ellenére, hogy nem adok hangot a véleményeknek, mert annyit sem érsz, mégis muszáj vagyok leírni, hogy mit gondolok rólad. Egyszerűen minősíthetetlen amit művelsz idehaza. Mégis, hogy képzeled, hogy még te fenyegetőzöl és oktatsz ki bárkit is ebben az országban?


Hogy képzeled, hogy fogod magad és értékelhetetlen buta gondolataidat papírra (jelen esetben) képernyőre veted? Még van képed bárkinek is észt osztani? Tudod drágám, ahhoz ész is kéne, és élettapasztalat. Az, hogy "tél apuci" vélhetően kitart és a magasba emelt még NEM jogosít fel semmire. Nagyon remélem, hogy innentől meghúzod magad, hisz tudod, nagyon sokan nem kedvelnek, sőt ki nem állnak. Bízom benne, hogy rendelkezel annyi intelligenciával, hogy ezt mihamarabb magad is belásd és elhallgass végre!
Idézőjeles tisztelettel,
Zalatnay Cini

Legyen kedves ossza meg, aki egyetért Cini kíméletlenül őszinte soraival.