S.O.S! Ő itt a félárva kis Hanka, akinek édesanyja alig egy nappal élte túl születését és most a nagy bajban van! Az édesapa zokogva kér most segítséget! - Egy megosztással segítsetek eljuttatni minél több emberhez kérését!


Az egyhetes kislány és édesapja ráadásul komoly anyagi nehézségekkel küzd.


Egy újszülött talán a legnagyobb boldogság, ami egy család életében történhet. A kis Hanka születése azonban tragikus fordulatot vett: a picurka baba, aki szeptember 30-án éppen hét napos, nem sokkal világra jövetele után elveszítette édesanyját.

A NEVEM HANKA ÉS 2018.09.24-ÉN SZÜLETTEM 2400 GRAMMOS SÚLLYAL, A DOKTORBÁCSIK ÉS DOKTORNÉNIK SÜRGŐSSÉGI CSÁSZÁRMETSZÉSSEL SEGÍTETTEK A 31 ÉVES ANYUKÁMNAK, AKI TERHESSÉGI TOXÉMIÁT KAPOTT ÉS MÁSNAP ÉJJEL ITTHAGYOTT BENNÜNKET. APA EGYEDÜL MARADT VELEM ÉS ANYA NAGYON HIÁNYZIK NEKÜNK, DE BÍZOM BENNE, HOGY SOK NÉNI ÉS BÁCSI SZERETNE SEGÍTENI NEKÜNK ABBAN, HOGY KICSIT KÖNNYEBB LEGYEN EZ A VIHAROS IDŐSZAK

– írja bejegyzésében a TündérPakk Alapítvány Facebook-oldala, ahol az árván maradt kislánynak és édesapjának próbálnak adománygyűjtéssel segíteni.

Ruhát már rengetegen küldtek, így az alapítvány jelezte, hogy arra már nincs szükség, de még mindig van jó néhány dolog, aminek roppant nagy hasznát vennék.
Ez is érdekelhet

Futótűzként terjed a rászorulókat segítő önkéntes magyar anyukák híre.


Jelenleg popsitörlő, pelenka, és Milumil HA start optima 0+ típusú tápszer felajánlását várják, valamint az alapítvány bankszámláján keresztül pénzzel is támogathatják Hankát és édesapját.

Aki szeretne csomagot küldeni, vagy anyagilag támogatni a családot, az alábbi bejegyzésben megtalálja az ehhez szükséges részleteket, valamint további fotókat az aprócska kislányról.