Szívszorító TRAGÉDIA: Itt a felvétel, a postás ÍGY ütötte el a 2 éves pici babát. A rendőrök azonnal lefoglalták a videót! Felfoghatatlan, ami történt: - Nyugodj békében drága Benedek!


Ismét egy szörnyű tragédia történt! Ahogy arról sajnálatosan már tegnap beszámoltunk, egy postás gázolt halálra egy kisfiút csütörtökön. Benedek 2 éves volt. Mutatjuk a felfoghatatlan részleteket: 


A Blikk is beszámolt arról a szörnyű tragédiáról, melynek során egy kisfiú életét vesztette Kisberényben. A tragédia helyszínére mentőhelikopter érkezett, ám a gyermeken már nem tudtak segíteni.

A ház biztonsági kamerája mindent rögzített.

Pár órával a baleset előtt még vígan játszott a 19 hónapos kisfiú az udvaron - számolt be az RTL Híradó. A fiú apja éppen hazatért a munkából, mikor megérkezett a postás. Az apuka nyitva hagyta a kaput, és kiment, hogy átvegye a leveleket. A kisfiú kiszaladt, éppen akkor, amikor a kocsi elindult, így elgázolta a gyermeket. Az apuka sokkot kapott, magához szorította kisfiát, de már akkor érezte, hogy nincs mit tenni. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, sokáig küzdöttek a fiú életéért, de nem tudták megmenteni.


A család mezőgazdálkodásból él, így nem tudják, miből fogják kifizetni gyermekük temetését. A Posta részvétét fejezte ki a családnak és megpróbálnak segíteni nekik ebben a nehéz időszakban.

Felkavaró videó, csak erős idegzetűeknek: