Te agyatlan barom, aki ma a kisfiaddal kiléptél elém, amikor az 1300 tonnás vonattal mentem felétek!! - Osszátok meg, hátha eljut hozzá!


Te agyatlan barom! Remélem, megosztják annyian, hogy eljut hozzád Mezőtúrra az üzenetem!


Tehát még egyszer: te szerencsétlen hülye Mezőtúron, október 14-én délelőtt 10 óra 10 perckor a Berettyó-csatorna töltésének útátjárójában. Remélem, magadra ismersz! Mégis, mi járt a fejedben, mikor előttem kikerülted a félsorompót, és átmentél előttem? Magad előtt terelted a gyerekedet. Nagyon nem siettetek, mert miután átértetek, visszafordultatok és megnéztétek a tehervonatot.

Mi értelme volt ennek? Meg akartad mutatni a fiadnak, milyen kemény vagy? Apa okos, ő jobban tudja, mikor ér oda a vonat, ugye? Megmutattad neki, hogy a sorompó felesleges, a vonat előtt mindig van hely. A fiadnak te vagy a példakép, most tovább adtad a tudást, hogy nem kell tisztelni a pirosan villogó lámpát. Ezért kockáztattad a magad és a gyereked életét.

Gratulálok!

Neveld csak belé te marha, hogy ezt bátran megteheti mindig! Majd ő is ezt fogja tovább adni, de lehet, hogy épp ezzel ölöd meg a gyerekedet vagy az unokádat.

Kikerülni a sorompót, mikor már látod a vonatot? Gyerekkel? Egeszen elment az eszed?

1300 tonnás vonattal mentem feléd 100 km/h sebességgel. Mondhatod, hogy messze voltam. Anyira azért nem, mert jól láttalak. Legfeljebb 400 méterre lehettem. Tudom, az majdnem fél kilométer. Én inkabb úgy mondanám, hogy 14 másodperc valasztott el titeket a haláltól. Ennyi időd lett volna eltakarodni előlem a fiaddal együtt, ha megtorpan egy darázs miatt, vagy megbotlik. Persze, veled ilyen soha nem történhet meg, te címeres ökör, ugye?


Tudod, te marha, hogy hány olyan embert gázol el a vonat, akiknek ugyanez volt az utolsó gondolata? Magyarorszagon naponta legalabb egyet, de a múlt héten valahogy úgy alakukult, hogy kettő is volt hetköznaponként. Olyan gyakran csapják szét a vonatok a magabiztos hülyéket, hogy már nincs hírértéke. Legfeljebb akkor kerül a híeekbe, ha nagyobb zavart okoz a közlekedesben. Na meg a gyerekek, mert azt imádja a bulvár. "Gyerekével együtt lépett a halálvonat elé." Szép kis szalagcím lett volna belőled, te apának nem nevezhető felelőtlen senki.

Persze, te mindent megúszol. Ezt megmutatod a fiadnak is. Aztán ha mégsem sikerül, neked meg a gyereknek nagyon fájdalmas, de gyors halála lesz. De vajon hány életet teszel tönkre még? Feleségedét, családodét. Az enyém nem számít, egy mozdonyvezető tudja, hogy gázolni fog a pályafutása alatt, csak az a kérdés, hogy mennyit. Te viszont még nem láttad, milyen a gyereket halottszemlező rendőr arca. És hidd el, mikor a tűzoltó az ő nagyszerű hivatását választotta, biztosan nem gondolt arra, hogy majd marékkal kell szednie a szetfolyósodott belsőségeket.

Most megúsztad. Örülhetsz. A gyereked is megúszta. 14 másodpercen múlt.

A kép csak illusztráció. Ezúttal nem kerültél fólia alá. Aki a képen letakarva fekszik, szintén úgy gondolta, hogy átér a vonat előtt. Mint te.
Osszátok meg, hátha eljut hozzá!