TRAGÉDIA! Egyedül maradt babájával az apuka: Az egész ország összefogott a félárván maradt kis Hankáért! Kérjük aki tud segítsen! - Adjátok tovább az édesapa egyetlen kérését!


Budapest ‒ Egy emberként fogott össze az ország: a kicsi Hanka anyukája a szülés után elhunyt, de a TündérPakk Alapítványon keresztül rengeteg segítséget kapott a család.


A baba szeptember 24-én született. A felhőtlen boldogságot gyász árnyékolta be: anyukája másnap terhességi toxémiát kapott és elhunyt. Az őrbottyáni édesapa egyedül maradt a kislánnyal, de az alapítvány kérés nélkül a segítségükre sietett.

– Általában rászoruló és mély szegénységben élő családokon segítünk, de a képeket látva és a kétségbeejtő helyzetet felismerve, kérés nélkül is felkaroltuk az apát és a kislányt – részletezte Szomolányi Tímea, a TündérPakk Alapítvány egyik alapítója.
A TündérPakk Alapítvány adományokkal próbál segíteni az apukának és a picinek

István, az édesapa kiesett a munkából, s mivel ő marad otthon a kicsivel, egy ideig nem is dolgozik majd. Ezért minden segítség jól jött, ráadásul nem csak tárgyi vagy anyagi adományok érkeztek a jószívű emberektől, hanem üzentek is az apukának és a családnak.

– Alig egy hét alatt több mint 2 millió forintot utaltak, s rengeteg tárgyi segítséget, például popsitörlőt, pelenkát, tápszert kaptak rajtunk keresztül. Nagy meglepetésünkre sok levelet is küldtek, amelyben sok erőt kívánnak Istvánéknak, s jó egészséget a kicsinek – folytatta Tímea.Sokan levélben kívántak sok erőt a férfinak
A csomagok még most is érkeznek. István Facebook-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást: „Sok-sok embertől kaptunk telefont, sms-t, vagy megkerestek az interneten és mondtak, írtak egy pár kedves, együttérző szót! Tudjátok, nem üres frázis, jólesik, az ember egész lényét melengeti! Jó érzés tudni, ha az ember kisebb-nagyobb segítségre szorul, akkor igenis össze tud fogni akár egy falu, város, ország! Köszönöm még egyszer mindenkinek, hogy vagytok, voltatok, lesztek. Egyetlen kérésem lenne csupán, juttassátok el köszönetem minden magyar családhoz, aki valamilyen módon segíteni tudott rajtunk. Hálásan köszönöm ” – nyilatkozta meghatódva az egyedül maradt édesapa.