70 éves kisnyugdíjas vagyok, de engem még senki nem alázott ÍGY meg idős létemre, mint ahogy ez az "ember" tette a pesti karácsonyi vásárban! Szeretném ha erről mindenki tudna!


Kovács Erzsébet (70) tette közzé, hogy mi is történt vele csütörtökön a budapesti, Vörösmarty téri, karácsonyi vásárban. A hölgy kérte ismerőseitől, hogy osszák meg a történteket, mert borzalmasan felháborítja őt és barátnőit az, amit 3 nappal ezelőtt délután a képen látható fabódé egyik alkalmazottja megengedett magának.


“Tegnap délután kimentem a szomszédommal a budapesti karácsonyi vásárra, mondván nemsokára karácsony, az unokáknak meg szerettem volna nézni pár apróságot. Azonban olyan kiszolgálásban volt részünk, amit egyszerűen nem tudok magamban tartani. Kíváncsi vagyok a véleményetekre kedves ismerőseim…ezt most tényleg le kellene nyelnem? Miután a gyerekjátékokat is áruló bódéhoz értünk és kiválasztottam pár apróságot, aminek biztos, hogy örülni fognak az unokáim, fizetni szerettem volna, amire a férfi még készséggel mosolygott. Azonban megláttam még egy édes kis apróságot, és "pardon, még azt a kis plussfigurát" szeretném elvinni, kérem hozzászámolná?" mondattal szóltam ismét a férfihoz. Nem telt el 5 másodperc és igazán nem értem mit tettem, de ekkor ez a férfi úgy dühbe gurult, hogy  levágta az általam kiválasztott ajándék tárgyakat a pultra, majd nagy szitkozódások közepette otthagyott!!


Pár másodperce rá, már egy hölgy eladó jött elő, aki készségesen kiszolgált és elmehettünk onnan..  Én 70 éves vagyok, de nekem még ilyen kiszolgálásban sosem volt részem. Lehet, hogy tényleg öregszem már, de a mi időnkben még tudták az emberek, hogy mi az a tisztelet. Nem szóltunk semmit, csak ott hagytuk a bódét és elsétáltunk. Az ajándékokat megvettem, de meglehetősen keserű szájízzel.. Gondolhatjátok...  Szerintetek mit kellett volna tennem?

A fiam javaslatára írtam le a történteket. Állítása szerint, ha sokan megosztják, talán a tulajdonos fogja tudni, hogy kiről van szó és elszámoltatja. Ha pedig maga a tulaj volt ilyen tiszteletlen, akkor talán messze elkerülik ezt a játékokat áruló bódét a Vörösmarty téri vásáron!

Minden megosztást hálásan köszönünk!”