A 8 éves kisfiam, Ádámka rosszul lett. Elvittem a helyi rendelőbe, ahol olyan bánásmódba részesültünk, amit még élek nem felejtünk el, de a kisfiam sem! Kérem segítsetek, hogy üzenetem elérje azt, aki ezt tette velünk!


Kedves és tisztelt Facebook közösség! Nem hittem, hogy valaha "tollat" ragadok, de muszáj elmesélnem nektek, hogy mi történt velünk a minap.


A tegnapi napon (2018, November 28.-án)  a 8 éves kisfiam Ádámka nagyon rosszul lett, így azonnal elvittem a legközelebbi helyi orvosi rendelőbe, itt Szolnokon. Viszonylag kevés várakozás után a kisfiamat sírva jött be az ügyeletes doktorhoz, aki fogadott is bennünket. Megkérdezte mi a baja és miért sír. Én elmondtam, hogy a gyomrát és az alhasát fájlalja tegnap óta. És fajdalma egyre csak erősödik. Az orvos megvizsgálta, és közölte, hogy semmi baja a gyerekemnek, se sérv se más gyomor panaszra utaló nyomot nem talált. "írok fel neki fájdalom csillapítót, menjen haza és kakiljon, semmi baja a gyereknek.." (erre még az ott dolgozó asszisztense is felröhögött..) - közölte flegmán a "doktor úr". Kérdeztem ledöbbenve, tessék? Ennyi?


Jött a válasz, igen. Felírta a gyógyszer receptet és odaszólt, hogy 5000 ezer forint lesz! - Ekkor jött a második ledöbbenésem! Hogy mennyi és miért?! Kérdem? Mondta, hogy jól hallottam 5000 ezer forint lesz! Csak azért mert megállapította, hogy a gyerekemnek állítólag semmi baja?! Fogtam magam, mérgemben kifizettem majd jól rávágtam az ajtót a kedves doktorra, akinek ezúton üzenem, hogy ha teheti, most hagyjon fel a praktizálással, mert ez így vérlázító! Lehet, hogy én vagyok a buta, de úgy tudom, csak magánrendelőbe illik pénzt kérni.. Szégyen ahogy bánt velünk, és az a stílus..
Szeretném kedves facebook közösség, hogy ha minél többen megosztanátok írásom, mert hatalmasat csalódtam a hazai orvoslásban, ISMÉT! Így engem és a kisfiamat még sosem aláztak meg. Köszönöm szolnoki orvosi rendelő és csak emberségből nem osztom meg a doktor nevét, bár megérdemelné! De akihez eljut, az pontosan magára fog ismerni!

Faragó Imréné, Szolnok