A mai napon ünnepli 83. születésnapját Törőcsik Mari! Egy ország érzékenyült el a művésznő mostani üzenetétől: - Tiszteljük meg azzal, hogy elolvassuk és továbbadjuk sorait! ❤


Jó kedvűen fogadta a látogatóan velemi otthonában 83. születésnapján a színésznő. A Nemzeti Színház igazgatója is felköszöntötte.


A Ripost látogatta meg otthonában betegeskedő Törőcsik Marit. Állandó ápolásra szorul, de még mindig a visszatérésről álmodozik.

- Ha ennyien szeretnek és emlékeznek még rám, akkor én boldog vagyok, és nem küldök el senkit, aki szeretne felköszönteni. Nagyon sokan vannak, és ez tényleg boldoggá tesz engem. Köszönöm mindenkinek ezt a szeretetet - mondta a lapnak az ünnepelt.

Törőcsik Mari egészsége 10 éve romlott meg, amikor rejtélyes okból kómába esett egy hörgőtükrözés után. Hosszú lábadozás után tért vissza a színpadra, de 2016-ban tüdőgyulladással ismét kórházba került, majd közel egy év kezelés után hazaengedték. A színésznő azóta velemi otthonában lábadozik, és orvosai folyamatosan ellenőrzik állapotát.


Ismét - A születésnapomon sokat gondolok azokra, akik egykor velem voltak ezen a napon. Mára szinte teljesen egyedül maradtam, de ez az élet rendje, még ha oly szomorú is. Ilyenkor sokkal többet gondolok Maár Gyulára, akivel a születésnapom körül mindig elutaztunk ide Velembe, hogy három-négy napot kettesben töltsünk. Jó érzés rá gondolni, de közben fájdalmas is - mondta a Nemzet Színésze a lapnak. Törőcsik legutóbb szeptemberben vetette alá magát kezelésnek, ami miatt mindenki aggódott érte, hiszen biztató hír nem érkezett róla. Arra pedig, hogy erőre kapjon, nagy szüksége is volt, mert a nyár eléggé megviselte őt.

- De ne ezzel foglalkozzunk most! Élek és örülök az életnek. Köszönöm, hogy eljöttek, de most menjenek, mert hamarosan jön a Vidnyánszki. Biztosan megkérdezi majd, hogy mikor térek vissza, és tudják mit? Bár tudnám a választ, bár lenne válasz - búcsúzott Törőcsik.