Ambrus Attila mostani nyilatkozatánál őszintébbet még nem igen hallottunk. "Lehet emiatt újra börtönbe kerülök, de megéri, ha eljut minden honfitársamhoz!"


Ki ne ismerné Ambrus Attilát, a "whiskey-is" rablóként is elhíresült egykori "bűnözőt", aki azóta lerótta büntetését és merőben új és tiszta életet kezdett. A börtönben kitanult szakmáját hozta magával a "való életbe" is, és kerámikusként fantasztikus alkotásai vannak.


Sok évet ült börtönben, rengeteg kapcsolatot szerzett odabent, és elmondása szerint olyan befolyásos emberek ismertségét élvezi, mi inkább már hátrány mint előny számára. "Tudják, az egy olyan világ, amit senkinek sem kívánok. Én tiszta szívből megbántam amit tettem, és leróttam az érte kapott büntetésem. De ne higgye azt senki, hogy mindenki így van ezzel odabent. Befolyásos gyilkosok, erőszakolók, ped@filok százai várják, hogy kiszabadulhassanak, aminek sajnos reális az esélye, hisz vagy letelik a büntetésük és kiengedik őket, vagy és most kapaszkodjanak meg, lefizetik azokat az embereket, akiknek addig nyúlik a kezük, hogy intézkedjenek az érdekükben. A bírókról már nem is beszélve.. Sajnos itt majdnem mindenki korrupt és romlott.


Sajnos itt majdnem mindenkit a pénz és a hatalom vezérel.. Sajnos a szív és a lélek mint olyan már semmit sem ér.. Jó magaviseletem miatt örülök, hogy talán még épp időben szabadulhattam ebből a romlott világból.. Mindenki legyen jó és áldott, senkit ne vezéreljen düh, féltékenység, és becsvágy! Kívánom, hogy senki ne kerüljön olyan helyzetbe, ami miatt börtönbe kényszerülhet!"- mesélte az elgondolkoztató sorokat Attila.

- Ti mit gondoltok szavairól? Aki úgy gondolja, hogy van igazság soraiban, az kérjük adja tovább ismerőseinek vagy ossza meg, mert kevés ilyen velős és őszinte szó hagyja el a mai "demokráciában" az emberek száját.