Az egész országot megrázta, amit Andy Vajna mondott a nagybeteg Törőcsik Marinak! - "Ön jelenleg 82 év és a halál közt van ezért.." - Kérjük egy megosztással jelezze, aki szerint is vérlázítóak szavai..?!


Törőcsik Mariról az elmúlt időben mi is számos hírt adtunk, szinte kivétel nélkül mindenki szereti a Nemzet színészét, akire emberileg is jócskán felnézhetünk.


Sajnos az utóbbi időben ismét betegeskedik a Művésznő, aminek senki sem örül, kívánjuk, hogy mihamarabb jobban legyen és még tudjon sok maradandót alkot, valamint szórakoztatni az embereket. Törőcsik Mari betegsége ellenére is próbál aktív maradni, hol a kórházból, hol pedig otthonából szokott alkalmanként meg meg nyilatkozni a sajtó és az emberek felé. Ezért tartjuk döbbenetesen ellenszenvesnek azt, amit a mai napon az országot lassan elhagyó Andy Vajna kommentelt számára az instagram oldalán! Felháborító sorait változtatás nélkül idézzük tőle:


"Kedves Művésznő!
Jó ideje figyelemmel kísérem és elismerem munkásságát, ám úgy gondolom, hogy most már tényleg meg kellene pihennie és utolsó erejét nem arra használni, hogy mindenféle álbölcsességeket üzen a rajongói és az ország számára. Ön jelenleg 82 év és a halál közt van, ezért kívánom, hogy gyógyuljon meg ha tud, de a betegsége által elmosott tudatát és gondolatait, amíg fel nem épül teljesen, kérem tartsa magában.." - tette hozzá a felháborító sorokat a közben már eltávolított oldalról Andy Vajna.

- Ha Ti sem értetek egyet a fentiekkel és úgy gondoljátok valóban felháborító szavak ezek, úgy kérjük osszátok meg, hogy minél több emberhez eljussanak!