Balhé az X-Faktorban! Puskás Peti majdnem megverte Gáspár Lacit amiért ezt mondta... Videón az eset:


A válogatók alapján sejteni lehetett, hogy nem múlik el majd balhé nélkül az X-Faktor első élő adása. A szombati műsorban meg is történt, aminek meg kellett történnie.


Gáspár Laci és Puskás Peti ugrottak egymásnak, a szócsatát majdnem igazi bunyó követte, legalábbis Gáspár Laci erős kritikáján úgy megsértődött a mentortársa, hogy szó szerint leüvöltötte Laci fejét.

Gáspár Laci ugyanis leszólta Szekér Gergő produkcióját - Gergő Puskás Peti mentoráltja - szerinte Peti nem hallotta meg a hibákat, a produkció nem volt elég kidolgozott, sőt, arra is utalt, hogy mentortársának nincs megfelelő hallása ehhez amunkához, különben hallotta volna a hibákat.

Olyan volt, mintha ezt a dalt megtanultad volna, de a zongorakíséretet most hallottad volna először életedben. Ezt nagyon elrontottátok, és ez Petinek is szól - mondta Gáspár Laci. Puskás Pesti nagyon kiakadt Gáspár Lacin, főleg, mikor azt mondta, hogy többször észrevette, hogy Peti nem figyel oda... Puskás Peti szinte üvöltve reagált:Az első élő adásban egyébként hárman búcsúztak a tehetségkutatótól. Szombaton Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára ért véget a verseny.