Borzasztó! Fiút szeretett volna, de kislánya született, ezért olyat tett, ami megbocsájthatatlan..! Ezt öntötte feleségére.. - Szerintetek milyen büntetést érdemel egy ilyen "ember"?


A 32 éves Siraj Biwi agya teljesen elborult, mikor megtudta, hogy harmadik gyermeke sem fiú. A baba fogadtatása elég tragikusan alakult, dühét brutális módon töltötte ki feleségén.


Az indiai férfi és felesége nyolc éve házasok, két gyermekük van, ám Siraj vágya mindig is egy fiú utód volt. Mikor megtudta, hogy újra gyermeket várnak, nagyon megörült mert biztos volt benne, hogy az új jövevény kisfiú lesz, ám mikor kiderült, hogy mégis lánya születik teljesen kiakadt.

Az építési vállalkozó férfi savval öntötte le a fiatal nőt, aki súlyosan megsérült az arcán, a karján és a hasán is. Sajnos nem ez volt az első eset, hogy bántalmazta feleségét. Két kislányuk születése után is jól összeverte a nőt, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli.


Az erőszak ezután mindennapossá vált. A férfi azt mondta egészen addig fogja bántani amíg nem szül neki egy fiút.

A feleség a gyerekek miatt nem tudta otthagyni a férjét – nem lett volna pénze, hogy eltartsa a két kislányt. A savas támadás után viszont elhatározta, nem megy többé vissza a férfihoz, akit a rendőrségnek még nem sikerült elkapni.

Forrás: Mirror.uk