Botrány! Egy ország háborodott fel azon, amit Szinetár Dórival és Down szindrómás kisfiával tettek...


Szinetár Dórit sokan szeretjük, mi is többször számoltunk be róla és csodaszép gyermekéről, Benjaminról, aki a mai napig egészséges és boldog, hogy ne lenne az, hiszen csodálatos és törődő édesanyja van. Mai nap rakta fel Dóri instagramjára, hogy mi is történt vele nemrég. Szavait változtatás nélkül idézzük:


"Sziasztok! Mostanában nem igazán jelentkeztem sűrűn, hisz elfoglalnak az anyai és család teendők. Tegnap azonban egy igazán sokkoló élményben volt részem sajnos, amit úgy gondolom meg kell osszak veletek is. Tegnapi nap kivételesen nem kocsival, hanem metróval mentünk hazafelé a kis Benjaminnal, mikor is leült mellénk egy idősebb hölgy és beszélgetésbe elegyedtünk. Már az elején sem volt túl szimpatikus, valahogy sütött róla, hogy nincs és soha nem is volt gyermeke.. Kérdezte, hogy beteg a kisfiú, olyan furcsa a feje..?  Erre rátett még egy lapáttal mikor elmondta, hogy ő nem tudna egy ilyen torz gyermeket felnevelni, és kérdezte miért nem adtam örökbe, szerinte jobban jártam volna. - Közöltem vele, hogy ehhez semmi köze, és ha ő így gondolja azt nagyon sajnálom, nem az én szegénységi bizonyítványom..


ezután egy megállóhoz érkeztünk, ahol leszállt ez a kedvesnek nem igen mondható idős asszony. Régen is kaptam kritikákat, ezzel úgymond "semmi baj" nincs, de elképesztő látni, hogy mennyi ember él köztünk, aki ilyen hamar lemondana (ezek szerint) saját gyermekéről is mert az nem teljesen olyan mint a "többi"..  Kérdezem én tőletek is, tényleg ez lenne az egyszerűbb, hogy mindenki akinek nem teljesen egészséges a gyermeke azt elaltatni vagy örökbe kellene adni? Szerintem ez nagyon nem így működik és szívből sajnálok minden olyan embert aki ezen a vélemény mellett van." 

- Tette közzé az igencsak felháborító és elgondolkoztató sorokat Dóri. Ti mit gondoltok erről? Ha úgy gondoljátok, hogy igenis sértő és csúnya volt, ahogy bántak velük, egy megosztással kérjük jelezd felé!